Att cykla med oss

Att cykla med oss innebär att du får träna och träffa många härliga cykelkompisar. Vår verksamhet bedrivs under vår och höst med paus under sommar och vinter. Varje vecka har ett gemensamt träningstillfälle och varje termin försöker vi gemensamt åka till ett bra MTB ställe i närområdet.

Vi delar vi in oss i nivåanpassade grupper så alla kan utvecklas utifrån från sina förutsättningar men också så vi har lagom storlekar på våra grupper.

Kungsbacka CK är beroende av att vi har många ledare som cyklar tillsammans med barnen. Tycker du om förälder eller vuxen att det är kul att cykla MTB är du varmt välkommen att hänga med som ledare. Vill du börja cykla med oss är det bästa är att börja cykla med oss i samband med terminsstart så att du kommer med in i en grupp och kan följa gruppens utveckling.

För att cykla med oss är det några viktiga saker att tänka på:

  1. Du behöver bli medlem i Kungsbacka CK.
    När du blir medlem blir du en del av föreningen och följer våra stadgar, värderingar mål och syfte.
  2. Ha rätt utrustning.
    Vill du cykla med oss behöver du ha en cykel som är säker och uppfyller våra krav samt personlig skyddsutrustning.
  3. Stöd och support från ansvariga föräldrar eller vuxna.
    För våra yngre cyklister är det ett krav att man som förälder eller ansvarig vuxen är med på plats och stöttar och finns där om något händer. För att bedriva vår verksamhet behöver vi hjälp för de som vill och kan vara med som ledare. Du behöver ingen förkunskap för att bli ledare. Du får det stöd och den utbildning som krävs för att komma in bra i rollen.

Anmälan för att bli medlem

Som medlem får du inbjudan till träningar och information från våra ledare.

Md 482180
Md 335646426 6315801031786866 8762824459265534446 n
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub