Om Kungsbacka CK

Landsvägscykling - MTB - Barn & Ungdomssektion

Kungsbacka Cykelklubb är en cykelklubb som är aktiv i Kungsbacka med omnejd. Älskar du att cykla och tycker om att umgås med likasinnade behöver du inte tveka en sekund längre. Följ med oss ut på vägarna, njut av den vackra naturen, fartvinden, ljudet av vinande hjul och trevligt småprat i klungan.

Träningspass på fasta dagar

Vi strävar efter att lägga rundor på fasta dagar och tider så att det är lätt att planera in sin cykling, men uppmanar samtidigt med stor iver alla medlemmar som vill ut och cykla att lägga upp förslag om turer och bjuda in övriga att delta. På så sätt får vi en stomme av fasta pass blandat med massa spännande spontanpass. Under 2021 kommer våra fasta pass att vara på tisdagar/torsdagar samt distans på söndagar.

Nybörjare som rutinerade cyklister – alla är välkomna!

Vill du bli medlem i klubben så klicka här samt går med i vår Facebook grupp https://www.facebook.com/groups/kungsbackack

Bli medlem

Självklart är du välkommen att prova att cykla med oss innan du bestämmer dig. Kör med oss 1-2 gånger sedan ser vi gärna att du blir medlem.

Att bli medlem kostar:

Vuxen: 400 kronor/år
Barn upp till 18 år: 200 kronor/år
Familjemedlemsskap (boende på samma adress): 600 kronor/år
Stödmedlem 100 kr/år.
På den varmare delen av året kör vi 3 pass i veckan och utgår från parkeringen vid vår klubblokal på Kabelgatan 14 i Kungsbacka.

Introduktionspass

Under vår och sommar arrangerar klubben introduktionspass som är öppen för alla att delta på. Träningspasset är uppdelat i en teoridel samt en praktikdel där gruppen cyklar tillsammans. Det kostar inget att delta, man behöver inte vara medlem och alla är välkomna.


Varmt Välkommen!

Md 715215
Md 017891306
Md bra  utigams traditon 1870 gro  n
Bräutigams
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub