Om Kungsbacka CK

Landsvägscykling - MTB - Barn & Ungdomssektion - Triathlon

Kungsbacka Cykelklubb är en cykelklubb som är aktiv i Kungsbacka med omnejd. Älskar du att cykla och tycker om att umgås med likasinnade behöver du inte tveka en sekund längre. Följ med oss ut på vägarna, njut av den vackra naturen, fartvinden, ljudet av vinande hjul och trevligt småprat i klungan.

Träningspass på fasta dagar

Vi strävar efter att lägga rundor på fasta dagar och tider så att det är lätt att planera in sin cykling, men uppmanar samtidigt med stor iver alla medlemmar som vill ut och cykla att lägga upp förslag om turer och bjuda in övriga att delta. På så sätt får vi en stomme av fasta pass blandat med massa spännande spontanpass. Under 2020 kommer våra fasta pass att vara på tisdagar/torsdagar samt distans på söndagar.

Nybörjare som rutinerade cyklister – alla är välkomna!

Vill du bli medlem i klubben så klicka här samt går med i vår Facebook grupp https://www.facebook.com/groups/kungsbackack

Bli medlem

Självklart är du välkommen att prova att cykla med oss innan du bestämmer dig. Kör med oss 1-2 gånger sedan ser vi gärna att du blir medlem.

Att bli medlem kostar:

Vuxen: 300 kr/år
Barn upp till 18år: 100 kr/år
Familjemedlemsskap (boende på samma adress): 500 kr/år
Stödmedlem 100 kr/år.
På den varmare delen av året kör vi 3 pass i veckan och utgår från parkeringen vid Saddler (Kabelgatan) i Kungsbacka.

Introduktionspass

Under vår och sommar arrangerar klubben introduktionspass som är öppen för alla att delta på. Träningspasset är uppdelat i en teoridel samt en praktikdel där gruppen cyklar tillsammans. Det kostar inget att delta, man behöver inte vara medlem och alla är välkomna.

Lånecyklar

Klubben hyr ett antal lånecyklar från Svenska Cykelförbundet. Dessa cyklar lånar vi ut till de som vill testa på att cykla med oss i klubben och innan man lånar ut skriver man på ett avtal. Om du är intresserad av att låna en cykel kontakta kansliet på mail: kansli@kungsbackack.se

Varmt Välkommen!

Md erlan
Md usmile logo home
Md massamuskler
Md 715215
Md 2805 logo 2831 4300 1000 b4cbb3ed38e194ef7cc18f573646c838
Md 017891306
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub