MTB

Välkommen att cykla med oss i Kungsbacka CK Ungdom!

Vi möjliggör för ungdomar att få träna mountainbikecykling tillsammans under ledarledda pass. Träningen är inriktad på socialt umgänge, lek, kondition, teknik och att ha roligt på cykeln.

Ungdomsträningen riktar sig till tjejer och killar från det år man fyller 7 år och kan cykla grundläggande på gator & cykelbanor.

Vårt fokus är att bedriva motionsidrott men för de som vill finns även tävlingsmöjligheter i egen regi under klubbens medlemskap.

Vi som leder träningarna gör det ideellt och tycker det är fantastiskt roligt att få utveckla våra unga cyklister. För att kunna ta hand om utövarna, utveckla klubben och bedriva träningen på bästa sätt är vi som klubb beroende av hjälp och engagemang från alla medlemmar utifrån möjlighet och förutsättningar. Vi söker ständigt nya ledare och det krävs ingen tidigare erfarenhet av MTB cykling. Kunskap och instruktioner står vi ledare för men vi är beroende av hjälp för att utföra träningen på bästa sätt och kunna dela in oss i mindre grupper. Kontakta någon av oss ledare så berättar vi mer.

För de yngre barnen (7-10 år) är det ett absolut krav att det under hela träningen finns en förälder eller ansvarig vuxen för barnet på plats och för nybörjagrupperna är det bra med vuxna som springer med eller kan stå vid vissa hinder.

Vi tar nya under ett intropass innan säsongen startar och vid möjlighet under säsongen efter samråd.

Medlemsavgiften är 200kr/år eller 600kr/år för hela familjen.

Anmälan görs här: Bli medlem

Nya ledare för att kunna ta in fler barn & ungdomar

4 sep, 2022
Sm square kckbarn 00
Vi behöver hjälp och hitta fler ledare för att kunna ta emot alla som vill börja cykla med oss! Som ledare har dina barn automatisk plats på träningarna. Läs mer

Välkommen på årsmöte

12 mar, 2023
Styrelsen för Kungsbacka CK önskar alla medlemmar varmt välkomna att delta på föreningens årsmöte. Läs mer

Nya medlemsavgifter

29 dec, 2022
​Nästa år kommer medlemsavgiften att höjas och det är första gången i klubbens historia som vi gör det. Den höjs med 100 kronor förutom för stödmedlemskapet som blir kvar som tidigare. Läs mer

Rapha Womens 100 - firar 10 år

30 aug, 2022
Sm square 1035b906 b11e 4dfc b205 1e7627aaa113
​Efter 2 års cykling på egen hand, är vi äntligen tillbaka med Rapha Womens 100 och alla tjejer som gillar att cykla är välkomna! Läs mer
Md 715215
Md 017891306
Md bra  utigams traditon 1870 gro  n
Bräutigams
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub