MTB

Välkommen att cykla tillsammans med oss!

Vår ungdomsträning på MTB riktar sig till tjejer och killar från det år man fyller 7 år och kan grundläggande regler för att cykla på cykelbanor och gator. Vårt fokus är motionsidrott men vill man tävla finns det möjlighet att tävla i egen regi under klubbens medlemskap.

Våra träningar är inriktad på socialt umgänge, lek, kondition, teknik och att ha roligt på cykeln. Alla träningspass leds av klubbens ledare.

Ledare

Alla ledare arbetar ideellt och vi tycker det är fantastiskt roligt att se klubbens unga cyklister utvecklas. För att vi ska kunna ta hand om våra cyklister, utveckla klubben och bedriva träningen på bästa sätt är vi beroende av hjälp och engagemang från alla medlemmar utifrån möjlighet och förutsättningar.

För att vi ska kunna utföra träningen på bästa sätt och kunna dela in oss i mindre grupper behöver vi hjälp av fler ledare. Vi kräver ingen tidigare erfarenhet av att cykla MTB. Kunskap och instruktioner står vi ledare för. Hör av dig till oss ledare så berättar vi mer.

Barn mellan 7-10 år

För de yngre barnen mellan 7 till 10 år har vi krav på att det är med en förälder eller ansvarig vuxen under hela träningspasset. För nybörjargrupperna uppskattar vi vuxna som springer med eller kan stå vid vissa hinder.

Innan säsongen startar har vi ett introduktionspass där vi kan ta in nya medlemmar. Nya medlemmar kan även börja under säsongen efter samråd med någon av oss ledare.

Mer information om medlemsavgiften och hur du blir medlem.

Kontaktuppgifter:

Här visas nyheter.

Lygnerngruset by Kungsbacka CK

27 apr, 2024
Sm square lygnerngruset
Välkommen på ett motionslopp runt vackra Lygnern 24 augusti Läs mer

Välkommen på årsmöte

17 mar, 2024
Styrelsen för Kungsbacka CK önskar alla medlemmar varmt välkomna att delta på föreningens årsmöte. Läs mer

Nytt år!

29 jan, 2024
Sm square johannes plenio z6e4rjemy24 unsplash
Årets första månad är snart slut och vi kan ana våren långt där borta. Läs mer
Md 482180
Md 335646426 6315801031786866 8762824459265534446 n
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub