Om oss

Landsvägscykling - MTB - Barn&Ungdomssektion - Triathlon

Kungsbacka Cykelklubb är en cykelklubb som är aktiv i Kungsbacka med omnejd. Älskar du att cykla och tycker om att umgås med likasinnade behöver du inte tveka en sekund längre. Följ med oss ut på vägarna, njut av den vackra naturen, fartvinden, ljudet av vinande hjul och trevligt småprat i klungan.


RUNDOR PÅ FASTA DAGAR

Vi strävar efter att lägga rundor på fasta dagar och tider så att det är lätt att planera in sin cykling, men uppmanar samtidigt med stor iver alla medlemmar som vill ut och cykla att lägga upp förslag om turer och bjuda in övriga att delta. På så sätt får vi en stomme av fasta pass blandat med massa spännande spontanpass. Under 2019 kommer våra fasta pass att vara på tisdagar/torsdagar samt distans på söndagar.

Nybörjare som rutinerade cyklister – alla är välkomna!

Vill du bli medlem i klubben så klicka här samt går med i vår grupp på Facebook. (gruppen på FB är endast öppen för våra medlemmar)


BLI MEDLEM

Självklart är du välkommen att prova att cykla med oss innan du bestämmer dig. Kör med oss 1-2 gånger sedan ser vi gärna att du blir medlem. Att bli medlem kostar 300kr/år, barn upp till 18år 100kr/år, familjemedlemsskap (boende på samma adress) 500kr/år samt stödmedlem 100kr/år. På den varmare delen av året kör vi 3 pass i veckan och utgår från parkeringen vid Saddler (Kabelgatan) i Kungsbacka.


ÄNDAMÅL

Föreningens huvudändamål är att bedriva cykelsport.


VÅR VERKSAMHETSIDÉ

Vår strävan är att genom fysisk aktivitet kunna bidra till välgörenhet. Vi vill på alla nivåer bedriva vår idrott så att den utvecklar människor positivt såväl fysiskt och psykiskt som socialt och kulturellt.

Därför vill vi utveckla vår idrott så att:

  • den i alla led ständigt utvecklas och förbättras till form och innehåll.
  • alla som vill, oavsett etniskt ursprung, religion, ålder, kön, eller kön får möjlighet att vara med i en föreningsdriven idrottsverksamhet.
  • den ger upplevelser och skapar kontakter mellan människor ur olika samhällsgrupperingar.
  • den som deltar får vara med och bestämma om, och ta ansvar för sin verksamhet.
  • den ger alla som deltar en kamratlig och trygg social gemenskap.

Vi vill bedriva vår idrott så att den utvecklar människor positivt såväl fysiskt som psykiskt, samt skapa en trevlig social atmosfär runt klubben som vidare ökar intresset för cykelsport.

Vi ämnar i första hand att bedriva verksamhet som är hälsoinriktad bredd- och motionsidrott för vuxna, och vi välkomnar även ungdomar som är intresserade av cykelsport som motionsform.

Vi verkar aktivt för en dopingfri idrott.


VARMT VÄLKOMMEN!

Md 35063583 10155366387575811 6893995836674408448 n
Md bike tyson
Md erlan
Md usmile logo home
Md massamuskler
Md 715215
Md danske bank logo dark bg
Md md logga kungsbacka vvs
Md logga5 1x
Md 2805 logo 2831 4300 1000 b4cbb3ed38e194ef7cc18f573646c838
Md 017891306
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub